Jump to content

Grégory LEROY

Members
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

About Grégory LEROY

  • Rank
    Member

Profile Information

  • My cameras and kit
    Nikon d5500

Contact Methods

  • Website URL
    http://hussard.pl/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sorry for answering late. Batery was full (both camera and preamp). I live in Warsaw, Poland.
  2. Yes I did it, I spent a lot of time on this issue, I've experimented all kind of config, I'm visiting fujifilm next week.
  3. Fujifilm has proposed me to visit them next week, I will let you know. Unfortunately in Poland, I don't see other afordable option than saramonics. Here is a capture of the weird pulse : It works fine directly in XT3 but not with a preamp. I don't like that much the sound of this shotgun mic but I have no other option unfortunately.
  4. Ok it doesn't work, I'm still hearing this pulse, I'm going to send back the camera to Fuji. Fuji is not serious when it comes to video recording, I should have invested in a pana
  5. I'm going to do the test, I have this mic, I just need to buy a second battery, and I'll come back to you.
  6. "check whether your Saramonic has Mic Level Output or just Line Level Output" I really don't know, what I know is the smartrig+ work fine with my Nikon d5500, and none of the preamp I've tried work with the XT-3. I'm just receiving a pulse signal. When I plug headphones in the saramonics smartrig+, I constantly heard this pulse, like the microphone is on and off at a regular rythme, so it's not contact failure. I'm quite sure the issue come from the camera, I've heard other people experiencing this issue with the X-T3.
  7. For the Saromonics smartrig+ I own, the line out cable is integrated, unfortunately can't use this microphone atenuator you sent. I did a test yesterday with the SR-PAX2 using the cable provided in the box.
  8. That's been two months I'm trying to use an external preamp with the Fuji X T-3. Both Saramonics SmartRig+ and SR-PAX2 don't work. Instead, I receive some audio pulse, the sound is like hatched. I don't have this issue with my Nikon, I don't know what to do, I have the last 2.1 firmware update and I set the audio correctly (I've tried many configs). Pleas tell me what should I do before I throw this camera out of the window. Thank you.
  9. 1/ James Gunn should not have been fired for a 10 yo tweet 2/ The film industry is overcrown by leftist director (who are not provocative at all, quite the opposite)
  10. ahhhh, I didn't know I could record both in the same time ! thanks for the tips ! Thanks for your feed back Yes I did it, thanks
  11. Hello guys, I want to avoid using my bad nikon d5500 preamp so I plugged a zoom H1 to it. H1 line out -> camera H1 line in -> radio Transmitter line out Does it worth it the extra bulk? have I done something wrong? any recommandation? Thank you R0182350.DNG
  12. ok, thanks for the answer. I don't know a lot of photographer indeed, only me.
  13. Good article. What about the out of focus transition you were mentioning on your article about medium format ? Why doesn't it apply to FF vs m43. I watch a lot of M43 pics on flickr, most of the time I find them flater than FF.
  14. " I like this setup but it has a problem, because unless I shoot in full manual mode, my videos are almost always exposed a full stop darker than my stills. " But who doesn't shoot in full manual mode anyway (both photo & video) ? I don't think it's big issue.
×
×
  • Create New...