Jump to content

A Furry Peanut

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About A Furry Peanut

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. So with the upcoming solar eclipse I learned that you need a solar lens filter to safely take pictures of the sun with your camera. However, this was never mentioned in sunrise/sunset photography guides so I was just wondering if solar lens filters are still needed, and if not, then what makes it different from solar photography.
  2. I know this is not a lot of information to work with but I was hoping someone would be able to recognize this camera and/or lens.
  3. Just curious if anyone has had any experiences with this set up
  4. I was just curious if anyone has had experience with either lenses on the Metabones Speedbooster XL EF o M4/3 and would like to share it. Metabones does not list either of the lenses on their compatibility list so I'm slightly concerned.
  5. So I looked into the lens and played with the Aperture, when I stop down to 1.4, the Aperture is completely wide open. I think my biggest concern is that I can hear a sound and see each individual light shift when stopping down from 16 to 1.4, but if I try to stop down one more time at 1.4, there is no visible light change or sound, if I am entering f/0.95 but the camera is not registering it, shouldn't there be another sound and visible light change?
  6. So I took the still and checked and it does indeed say 1.4, an interesting thing I found though was there was a "Focal length" listed as 22mm and a "35mm focal length" listed at 44mm, not too sure why there were too but my focal length is 44.8mm (35mm x 1.28 crop)
  7. Is there a way of knowing when it's at f/1.4 and when it's at 0.95 but just displaying 1.4?
  8. I am not too sure by what you mean by "unable to register". Are you saying it is going over 1.4 but just displaying it as 1.4? Because there is a distinct noise and shift in light when I change the aperture, this suddenly stops when I hit 1.4 so I am sure my camera is unable to go any higher. Also the lowest aperture my camera displays is still 16 so I don't think it's doing anything funny with the numbers either.
  9. The aperture seems to only go as far as 1.4, but with the speedbooster xl, this should be larger by 1.3 stops. I checked the metabones website and the lens was not listed in their compatibility list, but they did mention that their speedbooster should work with most ef lenses. Does anyone know if the speedbooster just doesn't work with the sigma 35 or if there is something wrong with my speedbooster?
  10. Both of these monitors are roughly the same price, and have pretty much the same specs in terms of color accuracy for video editing, both are QHD 27" with 100% sRGB with 1.07 billion colors. However the PD is advertised as a creative monitor with accurate colors and 10-bit color depth while the other is not. The only difference in specs that I can see that would have a minor impact (if any) on my video editing is response time, which the cheaper GW has 4ms while the PD has a longer 12ms. So I'm just wondering why the PD is considered as a creative monitor while the GW is not, and which one is better for video editing. I'm open to other suggestions too if they are the same price or less. I am also planning on using iDisplay Pro to color calibrate the monitors out of the box, so their out of the color calibration isn't really an issue for me.
  11. Yes, and I just tried clearing all cache and restarting but unfortunately that did not work either. Oh well, this has been the only project where I have encountered this problem and hopefully it stays that way. Thanks to everyone for trying to help
  12. Not to my knowledge, and I tried exporting with "Global fx mute" which is supposed to mute all effects including lumetri and I still got the problem.
  13. Oh I actually never knew that, I'll keep that in mind the next time I edit
  14. 2 screens. and no my denoiser was at the bottom, but I have just moved them to the top
×
×
  • Create New...